26. september 2011

Badet er ferdig!

Har tidligere skrevet om mitt prosjekt "blå fondvegg" på badet, og nå er det klart! Var litt skeptisk til fargen, men den har roet seg veldig ned etter at den tørket. Nå har den falt litt til ro der inne, som et friskt pust av hav. Akkurat slik det var tenkt!


Våtdrakten er ikke akkurat et lekkert dekorelement, men det er et faktum at den ofte henger til tørk der inne, nå som kitesesongen er på topp. I vinduskarmen har jeg satt de tokrukkene av keramikk. De har fått seg en tur i malingen, og gjør nå nytte for seg som lysestaker for telys. De er også malt inni, hvilket gir et flott og mykt lys. Skjell og steiner har jeg plukket med meg fra ymse turer på stranden.

 Den lille stripete stoff-kurven har vi såpe, børster og annet hundutsyr. Underholdningskurven er også ofte i bruk, og bladene skiftes ut etter hvert. Synes fargen på lykten som står på gulvet er flott til den blå veggen. Den mykner litt opp i kontrastene mellom det hvite, brune og blå. Samtidig går alle fargene igjen i skjellene og steinene. Liker godt å være på badet vårt!

Ha en herlig dag!

3 kommentarer:

 1. Hi!
  Your bathrooms looks great! Love your wooden box!
  Have a wonderful day,
  Yvonne

  SvarSlett
 2. Den veggen gir liv, men er likevel diskret; lekkert!

  SvarSlett
 3. så fint bad dere har! syntes fargeb ble fin!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!