12. september 2011

KjøkkenKjøkkenet er virkelig hjertet i boligen vår. Det ligger midt leiligheten og har dører til soverom, kontor, spisestue og hagen. Uansett hvor man skal, må man igjennom kjøkkenet. I forlengelsen av rommet ligger uteplassen. Det er her vi oftest går inn og ut hele året, her vi spiser, lager ting og leser lekser. Når vi får gjester, oppholder vi oss ofte på kjøkkenet mens maten gjøres ferdig. Jeg øsnker meg virkelig et nytt , mer praktisk og litt større rom, hvor vi kunne hatt spisestuen integrert og laget en mer åpen og brukervennlig innredning av skuffer og skap. Desverre er elementene litt for nye til at det er noe å hente på å pusse det opp, rent økonomisk. Samtidig er det faste installasjoner langs veggene som vanskeliggjør min kjøkkendrøm, men hvem vet. Blir vi boende i noen år etter at vi begge er ferdige med å studere, blir det nok nytt kjøkken ja. Inntil videre holder vi ut med det vi har, og justerer med litt rimelige løsninger hist og her.

Arbeidsplassen her i hjørnet har vi bygget selv. Mest fordi vi ville ha mer arbeidsplass. Vi ble enige o å velge noe som ikke lignet sånn halvveis på det gamle kjøkkenet, fordi vi ikke fant benkeplater i tre som var i samme form og farge. Alternativet var å skifte ut benkene på alle flater, men dette ble ingen rimelig affære hvis vi skulle ha den benken vi ville. Dermed gikk vi for det billigste vi fant, samtidig som vi fikk den ønskede funksjonaliteten.
 Igjen er interiøret en god blanding av nytt, gammelt, funnet og fått. Alt er ting vi er glade i, en salig blanding av ting som på hver sin måte gir oss gode følelser!

 De skjønne, gammeldagse vinduene med avrundet profil er så fine som de er at jeg har valgt å ikke ha gardiner i dem. Elsker virkelig å komme ut hit om sommeren, når sollyset flommer inn over de hvitvaskede gulvene. Lyden av den store bjørken i hagen som vaier i brisen mens duften av varme krydderurter sniker seg inn igjennom døren. Får kuldegysninger bare av tanken, for det er bare noe av det aller beste jeg vet!


 

Mer om detaljer i kjøkkenet kommer senere!

Ha en herlig dag :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!