9. oktober 2011

Detaljer i stuen

  

Det store skapet i stuen er også arvegods fra kolonihagen. Denne kan du lese mer omm i innleggene om HyggeBo. Skapet ble med på flyttelasset, fik seg en omgang med slipemaskinen og tre strøk med LADY i fargen Chi. Nå står det i stuen, fordi vi ikke har noen vegger på kjøkkenet som er lange nok. Ville gjerne hatt det litt høyere, så tenker litt på om det er mulig å bytte ben. Noen som har erfaringer med det? Ville så gjerne hatt lys inni glassdørene også, men da tror jeg at alle de massive hylleplatene også må byttes ut med noe i glass. Åhh - stort prosjekt, fordi hyllene sitter fast i selve skapet..


Den fine lille pynten hang på noen lampeskjermer jeg fikk tl jul, synes den ble fin på skapet, det ville vøære synd og kaste dem! Stettfatene oppholder seg i glasskapene når de ikke brukes. I de tre senterhyllene står det familiebilder, bøker og tekopper på hver sin hylle. Praktisk og pent på en gang, spør du meg!
Denne kurven til pledd er en pensjonert skittentøyskurv. Fant den på salg, og den fungerer formidabelt til formålet! Det lille rosa hjertet har jeg strikket av noe restegarn. Vips, så ble skrot til kos!
Ha en deilig uke, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!