2. oktober 2011

Gammel trekasse ble fin håndklehylle

Svigerfars garasje er fylt til randen med alt mulig merkelig. I fjor ryddet vi unna litt, og jeg kom over denne nydelige trekassen. Han mente den skulle kastes, men jeg var dypt uenig, for en gangs skyld. Jeg slepte kassen med meg hjem, og vasket den grundig.
 Først ble den brukt som blomsterpotte-lager. Så ble den potteskjuler for noen palmer i hagen. Det tålte den ikke, for alt regnet har medført alt for mye vann for den stakkars, gamle kassen. Den tørket aldri ordentlig opp. Dermed besluttet jeg meg for å flytte den inn igjen. 

I går vasket jeg kassen ren igjen. Den er nydelig! Med påtrykket skrift på bege sider, og lit tusj-merker på kortsidene. Stålbeslagene er rustne, men det synes jeg bare er fint. Det passer også til trefargen i resten av kassen. På undersiden har den trelister som holder den oppe fra bakken eller gulvet. Nei, slike kasse lages nok ikke lenger. I dag har jeg flyttet den frem og tilbake i huset. Gulvplassen her hos oss er redusert til et minimun, og jeg fant ingen steder den ikke stod i veien. Til slutt kom jeg på idéen om å bruke den som hylle til håndkler på badet. Skapene der er uansett overfylte. Der kom den til nytte, samtidig som den får stå til skue for beboere og gjester. Fargen på kassen matcher også ganske greit med bjelkene i taket, og benkeplaten under vaksen derute. Ble ganske så fornøyd med resultatet!
2 kommentarer:

  1. Kjempeflott kasse, og det var lurt å ta den inn. Slike originale kasser er det ikke lett - eller billig å få tak i!

    SvarSlett
  2. Ja du har nok rett i at den fortjener en plass i varmen - og det har den fått nå. Takk for alle de koselige kommentarene dine Doris! Det er alltid så hyggelig her når du har vært innom!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!