8. oktober 2011

Skurets renessanse

Til fellesområdene i boligen tilhører et lite redskapsskur. Da det verken er kjeller eller loft i bygningen, havner det meste av alt man ikke vil ha i leiligheten, ute i skuret. De siste månedene har det vært så stappet der ute, at det er helt umulig å finne det man leter etter. Forrige helg fikk vi endelig tatt oss sammen til en ordentlig rydderunde der ute. Utgangspunktet så slik ut:
 Dingsen som sparket meg i gang. En redskaps-knagg jeg fant til nesten ingen penger på Bauhaus - what a thing!

I alt rotet fant vi en skohylle fra IKEA, og en hylleplete som ble hengt opp og nå gjør nytten som skrue- og spikerstativ. Noen lektestumper holder hønsenettingen og annet som ikke er i daglig bruk oppe under taket.

Her kommer vi endelig til i reolen. Alle ting er sortert i kasser med etiketter på. Disse har jeg laget av maskeringstape. Kanskje ikke det mest holdbare, men nå får vi se hvor lenge de varer! Hyllene her er også noen rester vi fant i skrammelet. Hylleknektene i smijern er faktisk ganske praktiske, med alle snirklene sine. Der har jeg hengt opp en snor og diverse ting.

Resultat!
 Orden i systemet! Med 2 snekkere i bygget, blir det cirka dobbelt opp med alt verktøy, men nå er de uansett sortert etter type, så får man tak i det man skal ha, når man skal bruke det! Endelig!

 

Deilig, deilig, deilig!!!

God helg <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!