12. september 2011

Badeværelset

Badet ligger i et gammelt tilbygg og er renovert for ca. 12 år siden. Det er grå fliser på gulvet og i dusjen. Dusjen er laget av glassbyggerstein, og undervasken er det 4 skap og 2 skuffer. Vi har litt problemer med blandebatteriet, så det er i praksis bare 2 skap som fungerer. De i midten kan kun inneholde vannfaste ting... Etter en grov omgang med verktøy på blandebatteriet, kunne vi fremdeles ikke få det av. Selv etter at snekkermannen min hadde borret opp alle skruehull, sitter det som støpt. Det knaket til slutt så stygt i veggopphenget til hele skapseksjonen at vi gav opp. Det får bare dryppe litt innimellom, til vi finner en bedre metode til å løsne det. Så  kjøpte vi et badeskap på Ikea, og satte det ved siden av. Siden vi ikke fant noe som var helt identisk med det som stod der i forveien, valgte vi noe i en helt annen stil. På denne måten kan kontrasten gjøre det mer spennende, istedenfor at de "nesten" er like.
 Jeg er veldig glad i bjelkene og spottene i taket. De gjør nærmest hele rommet. I tilegg er det innslag av myk natur, i et ellers sterilt, moderne og ganske kjedelig miljø. På gulvet i dusjen ligger en tre-matte i teak, som passet godt in til bjelkene og benken.



 Note 2 selfe: på mitt neste bad skal det ikke være speil helt ned til vasken. SÅ glad er jeg bare ikke i å tørke av speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!