13. september 2011

Kontor/entré/bod/gjesterom m.m.

Her er det rommet vi har valgt å bruke som multi-mekka. Tidligere beboere har anvendt dette som stue, men vi fant ut at vi ikke ønsket å gå rett inn i stuen med ytterklærne på. Siden det heller ikke er kjeller eller andre oppbevaringsmuligheter, ble vi nødt til å finne plass til alle tingene våre. Vi manglet også et kontor, og et gjesterom. Dermed bruker vi nå det litt store entréen til alt dette, ettersom behovet melder seg. På den ene veggen har vi hengt IKEA skoskap, med en hylleplate på toppen, men dette glemte jeg helt å fotografere, selv om jeg liker denne løsningen veldig godt.

Rommet fungerer også som trenings- og roterom. Nå er det forholdsvis ryddig, men det er her inne alt skrot og skrammel blir lagret før det kommer videre i bolig-byråkratiet. Ting som skal kastes, soveposer som henger til lufting, kite- og rideutsyr, ulest post, kofferter i oakkefase og våte gummistøvler. Her inne er alt. Vi har vurdert å sette opp en lettvegg mellom vinduene for å dele av entré og kontor, men da mister vi litt muligheten til å bakse rundt som vi vil her inne.
I denne vinduskarmen ligger det vanligvis post, paraplyer,  nøkler, votter og solbriller alt etter hvilken årstid det her. Nå er den midlertidig ryddet, og den fine bilderammen jeg fikk til jul kan endelig sees for alt rotet. Den er fra Lene Bjerre.Boksen er en personlig favoritt, et loppefunn av de sjeldne. Her oppbevrer vi nødvendige ekstra-enheter.

Det store skrivebordet er deilig, men litt upraktisk i forhold til formen på rommet. Har vurdert å skjære av det en bit, og male det, men foreløpig står det som det er. Man kan heve og senke det med en elektrisk motor, hvilket er veldig godt når man er nummen i baken av all lesingen. Da er det godt å kunne fortsette stående, når eksamen er nær.

 Skapet inneholder vintertøy og sko, votte-skuff og en skuff til skopusse-ting, ekstra lisser osv. yttertøyer henger øverst, og under de skuffene er det plass til høye sko og støveletter. Den siste meteren av skapet fungerer som kjellerbod og bøttekott. Turutstyr, støvsuger, bøtte og vaskekost, sengetøy, telt, klatreutsyr og liggeunderlag er most inn i dette skapet. Det meste i hyller, men sengetøyet har fått fire trådskuffer. Benken på gulvet er portabel, og kan slåes sammen når jeg ikke øver på venner og bekjente. I bøtteskapet har vi en oppblåsbr gjesteseng, som kalles hoppeslottet. Der får gjester gleden av å tilbringe natten når de kommer på besøk.

Dette rommet er mer et resultat av praktisk nødvendighet, og jeg har ommøblert det sikkert 5 ganger det siste halvåret. Blir aldri helt fornøyd! Har slått meg litt til ro med at årsaken er for mange ting, på for liten plass, og dette kan ikke møbleres vekk, foreløpig. Gode råd og idéer mottas med takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!