18. oktober 2011

KAOS kontroll?

Det er snart 1 år siden vi flyttet inn i leiligheten i det lille byhuset, og her om dagen fant jeg noen bilder fra flyttingen. Selv om jeg til tider synes ting går sakte, og at det ldri skjer noe her hjemme, kan jeg allikevel se at et og annet er kommet på plass...Hvor er ALTING? Kaos-kontoret avbildet når det nærmet seg slutten. Hadde helt glemt alle de sene kveldene vi stod her inne med vinkelsliper, støv og murstein. Og de påfølgende kveldene, med lekablokker og mørtel. Til slutt brukte vi noen kvelder på å skru opp skap og montere skuffer. 


Jeg haddde som vanlig ikke helt tid til å vente på at skapet var ferdig. Dermed er det halvveis flyttet inn i, før min gode har fått dørene på. Fint! ..stakkars fyr... Alle var heldigvis fornøyde til slutt!!!

2 kommentarer:

 1. Hei, hei! :))
  Her bygges det innreding ser jeg! :)) Et pes mens det står på men så blir det jo så flott når det er ferdig! ;)
  Du det bokskapet er integrert i kjøkkeninnredningen vår og det er to små spots oppe i skapet, slike må monteres av elektriker hvis de ikke har ledning med stikkontakt i enden.
  Det er trehyller i skapet vårt, og det måtte vi ha for at hyllene skulle kunne bære vekten av et x antall kokebøker og stabler med tallerkener. Det er klart mest lys i den øverste hyllen vår, men ønsker du lys i hele skapet og spottene ikke kommer i konflikt med noe brennbart (f. eks. bøker slik som her), så kan du jo sette en spot under hver hylle. (Slik som her: http://glassveranda.blogspot.com/2009/10/prosjekt-aldringsmalt-ombygd-og-lyssatt.html) Det finnes ferdig seriekoblede spotsett (3 eller 5) å få kjøpt på Ikea, Jula og mange andre steder.
  Hvis du monterer spots kun i øverste hylle, og setter de nærme dørene/fronten, så vil de kaste lys i hyllene nedover også hvis du ikke "pakker" skapet med bøker slik vi har gjort... kremt...
  Vel, håper svaret er til hjelp, ha en fortsatt fin uke og masse lykke til med den videre oppussingen! :0)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 2. Det er rart med den tålmodigheten. Den har det med å forsvinne, brått.
  Lykke til med videre kaoskontroll :-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!