2. november 2012

Å bære eller ikke bære?

Ungen er endelig ute, men i det sekundet du reiser deg opp etter ferdig føding, innser du at 9 måneders bæring ikke var nok. Det lille livet skal være med deg overalt i ett års tid, og all den tiden det ikke ligger et eller annet sted, skal det bæres.

Atter en gang famler man omkring i et ukjent univers av greier man for kort tid siden ikke kjente til eksistensen av. Bæreseler, slynger i fast og løs form, bæremeiser og armer. Det er utrolig mange måter å bære et barn på, og de har alle en pris.

Raskt oppdager man hvor forløsende det er p ha armene frie for barn. Vi var sp heldige p få låne en Babybjørn bæresele. Denne ble redningen da klær skulle henges opp eller bordet skulle dekkes de første månedene. Bæreseler skal jo ikke brukes i lang tid u starten, men 10-20 minutter en gang eller to om dagen kan redde din følelse av å være til nytte. Bruken av bæreselen ble etterhvert som barnet rundet 7,5 kilo ganske tungt for bæreren, da ungen henger på magen til den voksne. Ryggen blir altså sliten av denslags.

I barnedåpen overrasket vennene vpre med en SUVEREN gave som ikke stod på ønskelisten en gang. De hadde kjøpt en Osprey poco premium bæremeis til Theodor! Enkelte tror kanskje denne kun kan brukes oå tur? FEIL - den er super-duper hjemme på kjøkkenet også! Ungen er på, og man kommer inntil kjøkkenbenken, kan plukke hundemøkk og bake boller, uten p mose barnet. Intet mindre enn genialt!

Den tar litt plass, og det samme gjør bæreselene. Hvis jeg skulle valgt igjen, ville jeg hatt en slynge, helst fast med lengderegulering. De er kjappe å ta på når barnet gråter, har lav egenvekt og tar utrolig liten plass i vesken.

Bildene er fea Ospreys hjemmeside og www.babyshower.dk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!