2. november 2012

Vogn for fart og terreng!Da vi går, løper eller sykler mer enn vi kjører bil - har vi behov for å medbringe det lille livet på en trygg og behagelig måte. Den meget begrenede oppbevaringsplassen i vår bolig gjør det nødvendig å begrense antall barne-farkoster til et minimum. Dermed hoppet vi av glede da vi fikk denne i gave av en snill bestemor!

Croozer Kid 1 er en 3i1 sykkelvogn, løpevogn og byvogn med roterende forhjul. Det er enkelt ig raskt å bytte frontparti.

Babyinnsatsen er ekstrautstyr som muliggjør bruk fra babyen er 8-10 uker (har litt hodekontroll). 3 av 6 mødre i barselgruppen min har denne, og både mor og barn elsker den! på bildet ser man babysetet i en tobarnsvogn (den grønne).

Bildene her er fra www.cykelshoppen.dk og www.deler.no

Skulle vi hart en vogn KUN til løpeturer, ville jeg hatt en litt lettere vogn. Denne er stabil og trygg, men litt tung å dytte oppover, og man skal holde godt fast nedover. På en annen side er man jo ute og løper for treningens skyld, og som min nybakte mor og løpevenninne sier "Sweat is fat crying!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!